Fiind apărata de distinsul domn avocat Dragos Bujorean, am certitudinea că sunt în măsura să dau linia de forță a profilului Apărătorului meu.
De ce?! Pentru că, până la momentul întâlnirii domniei sale, cunoscând mulți avocați, am trăit experiențe triste, în urma “apărării” lor, deci am adunat cu adevărat o expertiză bogată și consistentă în a creiona performața unui avocat.
Având în vedere trauma prin care am trecut (prima Instanța a emis o sentința de CINCI ani cu executare) trăiesc zilnic, nu neapărat momentul unic în care am fost libera (datorită apărării cu adevărat profesioniste, Curtea de Apel Iași a desființat în parte, latura penala a sentinței Tribunalului si mi-a transformat sentința în una cu suspendare) prin sentința data de Curtea de Apel, cât ultima zi în care Dl Dragos m-a aparat, 6 mai 2019.
În apărarea mea, a avut o pledoarie limpede, clară, onestă, în baza unor documente, pe care, cu multă măiestrie le-a “extras” din voluminosul meu dosar. În mii de foi a găsit exact ceea ce ii trebuia pentru a construi apărarea. A fost o surpriză pe care am experimentat-o la momentul acela și pe care de mult ori îmi place să mi-o readuc în memorie, trăind-i intensitatea.
Am plâns de emoție, după ce și-a terminat apărarea.
Distinsul avocat a făcut doua minuni cu mine: mi-a dăruit cinci ani de viață în libertate și eliminat, în parte, componenta penala a sentinței mele.
Dl Avocat are un stil absolut dezirabil: așteaptă calm, liniștit, ca acuzarea să își epuizeze toate resursele, după care atacă punctul vulnerabil și apară.
Încă o data, exprim multă recunoștința și gratitudine!

Narcisa V

Promptitudine, seriozitate, încredere, siguranță și, nu în ultimul rând, deosebit profesionalism.

Cristi G.

De aproximativ doi ani avem o foarte bună și fructuoasă colaborare cu cabinetul de avocatură Dragoș Bujorean. Avocații de aici sunt adevărați profesioniști. Este de remarcat potențialul de consiliere pe situații foarte diferite, promptitudinea cu care am fost serviți, calitatea răspunsurilor primite și rezolvarea problemelor. Deosebită este eleganța și superioritatea discuțiilor, dar și claritatea lor pentru cel neinițiat în vocabularul juridic. Profund impresionat sunt de subtilitatea soluțiilor legislative găsite care mereu sunt de necontestat. Cunoștințele legislative de drept intern și internațional sunt o mare calitate a avocaților de la cabinetul Bujorean. Nu în ultimul rând trebuie menționată corectitudinea raportului serviciu – plată. Dar cea mai mare calitate a acestor oameni este empatia pe care o arată față de cei care apelează la serviciile lor. În sfârșit, toate acestea se concretizează în câștigarea proceselor. Vă mulțumim!

Adrian D.

Am apreciat și apreciez cu tărie calitatea înaltă a prestației, demnitatea profesională și competența domnului avocat Dragoș Bujorean. Are un discurs bine argumentat, o disciplină mentală impecabilă, cunoaște foarte bine legislația curentă și europeană. Exercitați profesia cu dragoste, sunteți original în scris și vorbit, excelați în retorică. Sunteți un avocat cu vocație, cu talent, răbdare și chemare pentru avocatură. Cu multă stimă și recunoștință,

Angela B.

Înainte de colaborarea cu domnul avocat Bujorean, eram destul de bulversată de situația juridică în care mă aflam. Avocatul ales anterior îmi prezenta situația ca fiind mai puțin favorabilă și nu îmi oferea prea mari șanse de reușită. Îndrumată de experiența domnului avocat Bujorean, am luat decizia de a mă consulta cu acesta și pot spune că ... bine am făcut! După prima întrevedere cu domnul avocat Bujorean, mi-am dat seama că întotdeauna există o soluție, trebuie doar să cauți omul potrivit. După experiența anterioară mai puțin plăcută, în care îmi pierdusem orice speranță, mi-am dat seama că împreună cu domnul avocat Bujorean aș putea avea câștig de cauză. Prin urmare, am hotărât să apelez la serviciile oferite de cabinetul său. Ce am apreciat cel mai mult în perioada în care am colaborat cu domnul avocat Bujorean a fost faptul că acesta se bazează pe principii solide și echitabile. Îți ascultă doleanțele și întrebările cu mult calm, iar răspunsurile pe care le oferă sunt atent cântărite, complete și prompte. În privința onorariului avocațial, pot spune cu certitudine că este transparent, adaptat pe nevoia strictă a clientului. Sunt bucuroasă să împărtășesc aceste impresii și pot confirma faptul că în cazul in care voi avea nevoie de consiliere juridică, voi apela cu toată încrederea la domnul avocat Bujorean. Îl voi alege întotdeauna pe domnul avocat Bujorean să mă reprezinte. Sunt convinsă că partenerii domnului avocat Bujorean sunt cel puțin la fel de buni ca acesta și că vor împărtăși experiențe la fel de bune.

Nicoleta S.