DRAGOȘ BUJOREAN

Carte de vizita

Avocat coordonator

0748616083

dragoș@bujorean.ro

Specializat în drept penal, criminalitate economică și practică CEDO se ocupă de litigiile penale și consultanță juridică pe toate ramurile.

Informații profesionale

Avocat coordonator în cadrul Cabinetului de Avocat „Dragoș T. Bujorean”, Dragoș Bujorean este unul dintre specialiștii de drept penal din regiune.

Dragoș Bujorean a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București, precum și un master în Științe juridice la Universitatea „Nicolae Titulescu” din București. De asemenea, acesta este absolvent și al Facultății de Litere din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, studii materializate în desfășurarea de activități didactice de profesor în cadrul Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava în perioada 2000-2008.

În anul 2010, Dragoș Bujorean a absolvit Institutul Național al Magistraturii București promoția „Avram Filipaş”, etapă a formării inițiale ca magistrat, urmând ca în perioada 2010 – 2012, să exercite funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, iar în perioada 2012 – 2016, funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

În anul 2009, a reprezentat România la Concursul Școlilor de Magistratură din Europa, (Lisabona – Portugalia), unde a obținut marele premiu la Secțiunea CEDO, împreună cu echipa României.- A FOST MUTAT

Cariera profesională de magistrat a culminat cu o funcție de conducere respectiv, în perioada 2015 – 2016 a exercitat funcția de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Începând cu luna mai 2016, este avocat definitiv în cadrul Baroului Suceava.

Specializări și performanțe academice:

Pe parcursul formării profesionale ca magistrat, s-a specializat în: drept penal, criminalitate economică, practica CEDO.

Membru al Baroului Suceava, Dragoș Bujorean are o bogată experiență în domeniul dreptului penal, ramură aprofundată și experimentată în peste 8 ani în profesia de procuror.

Dragoș Bujorean conduce activitatea cabinetului în litigiile penale, implicarea sa până în prezent conducând la pronunțarea unor multiple soluții de achitare, acorduri de recunoaștere a vinovăției și pedepse minime.